Fietsers

Ontdek de leukste fiets- en wandelplekken

Wilt u tijdens uw vakantie de leukste fiets- en wandelplekken ontdekken? Rent-a-Tent helpt u graag bij het vinden van plaatsen waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen.

7-daagse fietsvakantie Gardameer

Gardameer, Italië

Op zoek naar de leukste plekken om te fietsen en te wandelen bij het Gardameer? Er zijn rondom het Gardameer vele mooie wandel- en fietsroutes, waarbij u volledig op kunt gaan in de prachtige omgeving die de plekken rondom het Gardameer voor u te bieden heeft. Tijdens één van deze tochten zijn er ook voldoende terrasjes aanwezig waar u rustig even kunt uitrusten.

7-daagse fietsvakantie Canal du Midi

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

Wandelen of fietsen in Languedoc-Roussillon? Indien u op zoek bent naar een vakantiebestemming waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen, dan heeft de Languedoc-Roussillon u veel te bieden. Met diverse heuvels, bergen, wijngaarden, rivieren, natuurparken en autoloze wegen heeft de Languedoc-Roussillon voor ieder wat te bieden!

Fietsen Center Parcs Park Bostalsee

Vendée, Frankrijk

Er zijn vele plekken waar u kunt fietsen en wandelen in de Vendée. U kunt fietsen of wandelen in één van de prachtige natuurgebieden of in één van de culturele en historische plaatsjes waar diverse fiets-en wandel routes zijn aangelegd. De Vendée biedt u een prachtige natuur, voor een ideale fiets- en wandel vakantie!

Istrie Plitvice meren

Istrië, Kroatië

Het schiereiland Istrië heeft een prachtige ongerepte natuur met vele landschappen, u kunt hier heerlijk fietsen en wandelen in Istrië. U kunt een fietstocht afleggen langs de Adriatische kust, wandelen in de historisch oude dorpjes of één van de geweldige natuurgebieden opzoeken voor een leuke wandel- of fietstocht in Istrië.

wandelen Côte d'azur

Côte d'Azur, Frankrijk

U heeft diverse verschillende mogelijkheden om te fietsen en wandelen in Côte d'Azur. U kunt fietsen door de prachtige landschappen van de natuurparken, in nabijgelegen steden of langs prachtige wijngaarden. Voor een heerlijke wandeling kunt u tevens terecht bij de natuurparken, steden en wijngaarden, maar ook bij de rivieren en langs de kustlijn van de Côte d'Azur kunt u heerlijk wandelen.

Fietsers camping Chateau de Drancourt

Kamperen & fietsen

De ideale manier om uw vakantiebestemming te ontdekken is per fiets: dichterbij de natuur komt u niet. Bekijk ook onze pagina 'Kamperen en Fietsen!'

Rochetaillée

VakantieVerhaal | “De Alpe d’Huez is voor ons een sportieve uitdaging”

Lopend, rennend of fietsend de Alpe d’Huez trotseren? Vakantiegasten Peter en Ine uit Limburg kampeerden vijf jaar pal tegenover de legendarische Alpe d’Huez.

Camping Woferlgut sporten

VakantieVerhaal | Heerlijk sporten in de Alpen

Eind mei vertrok vakantiegaste Yvonne Rosenkamp naar de Oostenrijkse Alpen, waar ze op camping Woferlgut een fijne sportvakantie doorbracht.