Fietsen en wandelen tijdens uw vakantie

De leukste plekken om te fietsen en wandelen tijdens uw vakantie ontdekken? Rent-a-Tent helpt u graag mee met het vinden van plaatsen waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen.

7-daagse fietsvakantie Gardameer

Gardameer, Italië

Op zoek naar de leukste plekken om te fietsen en te wandelen bij het Gardameer? Er zijn rondom het Gardameer vele mooie wandel- en fietsroutes, waarbij u volledig op kunt gaan in de prachtige omgeving die de plekken rondom het Gardameer voor u te bieden heeft. Tijdens één van deze tochten zijn er ook voldoende terrasjes aanwezig waar u rustig even kunt uitrusten.

7-daagse fietsvakantie Canal du Midi

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

Wandelen of fietsen in Languedoc-Roussillon? Indien u op zoek bent naar een vakantiebestemming waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen, dan heeft de Languedoc-Roussillon u veel te bieden. Met diverse heuvels, bergen, wijngaarden, rivieren, natuurparken en autoloze wegen heeft de Languedoc-Roussillon voor ieder wat te bieden!

Fietsen Center Parcs Park Bostalsee

Vendée, Frankrijk

Er zijn vele plekken waar u kunt fietsen en wandelen in de Vendée. U kunt fietsen of wandelen in één van de prachtige natuurgebieden of in één van de culturele en historische plaatsjes waar diverse fiets-en wandel routes zijn aangelegd. De Vendée biedt u een prachtige natuur, voor een ideale fiets- en wandel vakantie!

Istrie Plitvice meren

Istrië, Kroatië

Het schiereiland Istrië heeft een prachtige ongerepte natuur met vele landschappen, u kunt hier heerlijk fietsen en wandelen in Istrië. U kunt een fietstocht afleggen langs de Adriatische kust, wandelen in de historisch oude dorpjes of één van de geweldige natuurgebieden opzoeken voor een leuke wandel- of fietstocht in Istrië.

wandelen Côte d'azur

Côte d'Azur, Frankrijk

U heeft diverse verschillende mogelijkheden om te fietsen en wandelen in Côte d'Azur. U kunt fietsen door de prachtige landschappen van de natuurparken, in nabijgelegen steden of langs prachtige wijngaarden. Voor een heerlijke wandeling kunt u tevens terecht bij de natuurparken, steden en wijngaarden, maar ook bij de rivieren en langs de kustlijn van de Côte d'Azur kunt u heerlijk wandelen.

Fietsers camping Chateau de Drancourt

Kamperen & fietsen

Bekijk ook onze kamperen & pagina!