Glampingvakanties in Nederland

Ga voor glamping en verblijf in eigen land!

Wilt u bijzonder overnachten op een camping in Nederland? Kies voor glamping en kampeer met een 'glamorous' tintje op een kindvriendelijke camping in de luxe lodge- en safaritenten van Rent-a-Tent! Kom tijdens een glampingvakantie in Overijssel tot rust op de loungeset van de luxe Grand Lodgetent of geniet in Limburg heerlijk onder de luifel van de super-de-luxe Safaritent Rent-a-Tent Caramel...

Glamping vakantie in Nederland

Natuurlijk kunt u, ook voor een kort verblijf, voor een luxe kampeervakantie in Nederland afreizen naar Groningen of de kusten van Zuid-Holland ontdekken. Of gaat u tijdens uw glampingvakantie in Nederland liever heerlijk fietsen of wandelen in Drenthe of Overijssel? En of u nu een weekendje, midweek of langer gaat kamperen op een familiecamping in Noord-Brabant: u komt tijdens uw glampingvakantie in Nederland heerlijk tot rust in een luxe safaritent...Rent-a-Tent biedt u ook een camping op Waddeneiland Ameland aan met verblijf in een luxe Glamlodge Premium tent met eigen douche en toilet.

Overnacht aan het Zuidlaardermeer

Bent u op zoek naar een Nederlandse camping met een ultraluxe glampingverblijf als de safaritent? Geniet van een campingvakantie in Nederland: slaap in een luxe safaritent op de kindvriendelijke camping Meerwijck aan het Groningse Zuidlaardermeer! De luxe Safaritent Caramel, geschikt voor vijf personen, heeft een groot overdekt terras, drie slaapcompartimenten én een luifel.

Luxe kamperen in Nederland

Ook in Noord-Brabant, Drenthe, Noord-Holland, Overijssel en Zuid-Holland kunt u uw vakantie in een luxe lodgetent doorbrengen. De sfeervolle GlamLodge tent van Rent-a-Tent is een moderne, door ons zelf ontwikkelde glampingtent voorzien van een buitenterras. Op en top luxe!

Kindvriendelijke campings

Bent u op zoek naar een lastminute-vakantie in eigen land? Bij vertrek binnen drie weken heeft u bij Rent-a-Tent volop keuze uit tientallen campings in heel Nederland! Ga voor luxe kamperen - glamping - in een luxe lodge- of safaritent en vier uw glampingvakantie in alle comfort, gecombineerd met de ultieme vrijheid en de natuurlijke omgeving van een kindvriendelijke camping in Nederland.

De mooiste glampingvakanties in Nederland vindt u bij Rent-a-Tent!

Campingvakanties Nederland

Geniet in Nederland volop van de lange kustlijn, kleine en grote wateren, natuurgebieden, pittoreske dorpjes en cultuursteden.

Rent-a-Tent receptietent camping Gulperberg

Bungalowtent huren in Nederland

Wilt u dichtbij huis op vakantie? Vier vakantie in eigen land, waar van alles te zien en te beleven is!

kindje op het strand

Strandcampings in Nederland

Voor een leuke strandvakantie, aan een mooi strand met een lekker zonnetje, hoeft u helemaal niet ver van huis te gaan.