Glampingvakanties in Nederland

Ga voor glamping en verblijf in eigen land!

Wilt u bijzonder overnachten op een camping in Nederland? Kies voor glamping en kampeer met een 'glamorous' tintje op een kindvriendelijke camping in de luxe lodge- en safaritenten van Rent-a-Tent! Kom tijdens een glampingvakantie in Zeeland tot rust op de loungeset van de luxe Grand Lodgetent II of geniet in Limburg heerlijk onder de luifel van de super-de-luxe Safaritent Rent-a-Tent Taupe...

Glamping in Limburg

Voor een glampingvakantie in Nederland kunt u echt alle richtingen op. Ga voor glamping en overnacht in een luxe safaritent op een camping in Limburg, dat met haar glooiende landschap, sfeer en de bruisende stad Maastricht volop mogelijkheden biedt voor een heerlijke last minute glampingvakantie in Nederland. Bent u een liefhebber van zon, zee en strand? Dan is een glampingvakantie op een Nederlandse familiecamping in Zeeland een aanrader voor u: hier kunt u vlakbij de zee luxe kamperen in een prachtige lodgetent als de luxe Grand Lodgetent II.

Safaritent Caramel Lodge spelende kinderen
Strand foto camping Callassande
Safaritent Taupe voetbal

Last minute glamping in Nederland

Natuurlijk kunt u, ook voor een last minute, voor een luxe kampeervakantie in Nederland afreizen naar Groningen of de kusten van Zuid-Holland ontdekken. Of gaat u tijdens uw glampingvakantie in Nederland liever heerlijk fietsen of wandelen in Drenthe of Overijssel? En of u nu een weekendje, midweek of langer gaat kamperen op een familiecamping in Noord-Brabant: u komt tijdens uw glampingvakantie in Nederland heerlijk tot rust in een luxe safaritent...

Glamperen in Zeeland

Aanrader: slaap tijdens uw glampingvakantie in Nederland in de prachtige Grand Lodgetent II op De Pekelinge, een kindvriendelijke camping in Zeeland! De Grand Lodgetent II van Rent-a-Tent heeft maar liefst drie slaapkamers én is uitgerust met sanitair: een comfortabele badkamer met een douche, wastafel en een toilet.

Charmant kamperen in een safaritent

Ga voor een last minute en geniet van een heerlijke last minute glampingvakantie in een luxe safaritent van Rent-a-Tent... Overnacht in Afrikaanse sferen op Safaripark Beekse Bergen of slaap in de glooiende heuvels van het Limburgse land (Nederland) op camping Gulperberg in de Safaritent Taupe! De super-de-luxe Safaritent Rent-a-Tent Taupe is een kindvriendelijke glampingaccommodatie met een rustieke en charmante uitstraling.

Overnacht aan het Zuidlaardermeer

Bent u op zoek naar een Nederlandse camping met een ultraluxe glampingverblijf als de safaritent? Geniet van een campingvakantie in Nederland: slaap in een luxe safaritent op de kindvriendelijke camping Meerwijck aan het Groningse Zuidlaardermeer! De luxe Safaritent Caramel, geschikt voor vijf personen, heeft een groot overdekt terras, drie slaapcompartimenten én een luifel.

Luxueus kamperen in Nederland

Ook in de Nederlandse provincies Noord-Brabant, Drenthe, Noord-Holland, Overijssel en Zuid-Holland kunt u uw vakantie in een luxe lodgetent doorbrengen. De sfeervolle GlamLodge tent van Rent-a-Tent is een moderne, door ons zelf ontwikkelde glampingtent voorzien van een buitenterras. Op en top luxe!

Kindvriendelijke campings

Bent u op zoek naar een lastminute-vakantie in eigen land? Bij vertrek binnen drie weken heeft u bij Rent-a-Tent volop keuze uit tientallen campings in heel Nederland! Ga voor luxe kamperen - glamping - in een luxe lodge- of safaritent en vier uw glampingvakantie in alle comfort, gecombineerd met de ultieme vrijheid en de natuurlijke omgeving van een kindvriendelijke camping in Nederland.

De mooiste glampingvakanties in Nederland vindt u bij Rent-a-Tent!

Limburg omgeving camping Gulperberg

Campingvakanties Nederland

Geniet in Nederland volop van de lange kustlijn, kleine en grote wateren, natuurgebieden, pittoreske dorpjes en cultuursteden.

fietsen langs de gracht in Amsterdam

Bungalowtent huren in Nederland

Wilt u dichtbij huis op vakantie? Vier vakantie in eigen land, waar van alles te zien en te beleven is!

kindje op het strand

Strandcampings in Nederland

Voor een leuke strandvakantie, aan een mooi strand met een lekker zonnetje, hoeft u helemaal niet ver van huis te gaan.