Bungalowtent huren in Nederland

Wilt u dichtbij huis op vakantie? Vier vakantie in eigen land, waar van alles te zien en te beleven is! Onze bungalowtenten staan op diverse locaties in Nederland: van Limburg tot Drenthe en van Zeeland tot Groningen. Voor u selecteerde Rent-a-Tent de mooiste Nederlandse campings, waar u geheel in stijl kampeert en u alle faciliteiten binnen handbereik heeft.

Voorbeeld Bungalowtent Blue etend gezin
Enkhuizen Nederland vuurtoren
Nederland
Bekijk alle fotos (4 )

Bungalowtent huren in Nederland.

Een vakantie in eigen land is perfect voor het verkennen van de verschillende regio's:

  • Oost-Nederland (Gelderland en Overijssel) biedt zeven Hanzesteden, een rivierenlandschap, middeleeuwse steden aan de IJssel met een prachtig historisch stadscentrum.
  • Noord-Nederland (Drenthe, Driesland, Groningen) is erg toeristisch door populaire bestemmingen als Drenthe, De Friese meren en de Waddeneilanden.
  • West-Nederland (Flevoland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland) is de meest stedelijke regio met het typische Nederlandse polderschap en een groot aantal toeristische bezienswaardigheden.
  • Zuid-Nederland (Limburg, Noord-Brabant en Zeeland) staat bekend om haar katholieke cultuur, glooiende landschap, carnaval en een Bourgondische levensstijl.

Veelzijdig vakantieland

In Nederland kunt u echt alle richtingen op. Bent u een liefhebber van zon, zee en strand? Dan is een camping- of glampingvakantie naar Zeeland natuurlijk een aanrader voor u. Reis af naar het Hoge Noorden voor een heerlijke kampeervakantie in Groningen of Drenthe of ontdek de kusten van Zuid-Holland. Of ga heerlijk fietsen of wandelen in Drenthe of Overijssel!

Voor culinaire hoogstandjes en gastvrijheid kan een bezoek aan Noord-Brabant of Limburg natuurlijk niet ontbreken.