Beheerdersverhalen

Wat maken de beheerders van Rent-a-Tent zoal mee op de camping? In de rubriek 'Beheerdersverhalen' leest u allermooiste, bijzonderste en ontroerendste grappige verhalen!

Annemie Camping Les Ecureuils

24/7
Beheerders Jo (72) en Annemie (69) Brokamp-Wetzelaer vormen een vertrouwd gezicht op camping Les Écureuils. Elke zomer worden ze in de Vendée met open armen ontvangen door de gasten van Rent-a-Tent. Wat is het geheim van onze gastvrije beheerders uit Limburg?

Henk & Sophie Versteegt camping Eschwege

Herfst
Terwijl de bladeren van de bomen vallen, valt er deze herfst in Eschwege van alles te beleven. Beheerders Henk (78) en Sophie (67) van camping Eschwege geven tips. ,,Voor iedereen is er iets leuks te doen. Of je nu wilt fietsen, wandelen, kanoën of paardrijden: de omgeving biedt volop mogelijkheden!"

Frans & Ineke Camping de Molenhof EenVandaag

Topdrukte
Beheerders Frans en Ineke Hammer gingen van april tot begin september aan de slag op camping De Molenhof in Reutum, waar Rent- a-Tent vijftien plekken verhuurt. „Je moet dit vooral niet als werk gaan zien”, zegt Frans over de vereiste eigenschappen voor een beheerder.

Vragen beheerders Rent-a-Tent receptietent

Impara I’italiano
Beheerders Jentje (66) en Anja (65) de Vries zagen het niet zitten om na hun pensioen niets te doen en alleen maar te reizen. ,,Het leek ons wel iets om onder de mensen te zijn, maar tegelijkertijd ook iets nuttigs te doen: we zijn nog té graag actief bezig." Inmiddels heeft het Friese stel tientallen campinggasten ontmoet.

Gerrit Ter Maat

Beheerder én tentenbouwer
Elk seizoen zijn circa driehonderd beheerders en tentenbouwers actief voor Rent-a-Tent, waarvan een grote groep al jaren aan het bedrijf verbonden is. Eén van hen is de 69-jarige Gerrit ter Maat uit Aalten, die heeft opgebouwd op camping De Molenhof in het Twentse Reutum. ,,Slecht weer hoort er gewoon bij, ik beschouw het als een uitdaging!”

beheerders rat receptietent

Bent u nieuwsgierig geworden?

Lees ons artikel over ervaringen van beheerders op campings in Europa. Klik op de link Beheerders van de maand en maak kennis met onze beheerders.

Vragen beheerders Rent-a-Tent receptietent

Interesse of meer weten?

Bellen: 0547 - 36 40 80 (met Hermien Kevelam)

Mailen: logistiek@vakantieplezier.nl

Bent u al beheerder? Log hier in

Opbouw bussen

Afbouwen van tenten

Wilt u meehelpen met de opbouw van onze tenten vanaf maart - juli of met de afbouw vanaf augustus - november?