Lodgetent huren in Nederland

Wilt u dichtbij huis op vakantie? Vier vakantie in eigen land, waar van alles te zien en te beleven is! Onze Lodgetenten staan op diverse locaties in Nederland: van Limburg tot Drenthe en van Zeeland tot Groningen. Voor u selecteerde Rent-a-Tent de mooiste Nederlandse campings, waar u geheel in stijl kampeert en u alle faciliteiten binnen handbereik heeft.

Molen en water
Kinderen spelen Hunzedal
koeien in Nederland
Bekijk alle fotos (4 )

Veelzijdig vakantieland

In Nederland kunt u echt alle richtingen op. Bent u een liefhebber van zon, zee en strand? Dan is een camping- of glampingvakantie naar Zeeland natuurlijk een aanrader voor u. Reis af naar het Hoge Noorden voor een heerlijke kampeervakantie in Groningen of Drenthe of ontdek de kusten van Zuid-Holland. Of ga heerlijk fietsen of wandelen in Drenthe of Overijssel!

Voor culinaire hoogstandjes en gastvrijheid kan een bezoek aan Noord-Brabant of Limburg natuurlijk niet ontbreken. En dat alles vanuit uw eigen Lodgetent of Safaritent!

De Grand Lodgetent van Rent-a-Tent

Wilt u op en top Glamping dan bevelen wij u de Grand Lodgetent II van harte aan. Een superdeluxe lodgetent met eigen sanitair. Deze door Rent-a-Tent ontwikkelde tent vindt u in Zeeland op camping De Pekelinge en in Overijssel op camping Landgoed de Kattenbergse Hoeve.

Ook voor een Lodgetent in Nederland moet u bij Rent-a-Tent zijn!