Lodgetent huren in Nederland

Wilt u dichtbij huis op vakantie? Vier vakantie in eigen land, waar van alles te zien en te beleven is! Onze Lodgetenten staan op diverse locaties in Nederland: van Limburg tot Drenthe en van Zeeland tot Groningen. Voor u selecteerde Rent-a-Tent de mooiste Nederlandse campings, waar u geheel in stijl kampeert en u alle faciliteiten binnen handbereik heeft.

Nederland
Molen en water
Kinderen spelen Hunzedal
Bekijk alle fotos (4 )

Veelzijdig vakantieland

In Nederland kunt u echt alle richtingen op. Bent u een liefhebber van zon, zee en strand? Dan is een camping- of glampingvakantie naar de kusten van Zuid-Holland natuurlijk een aanrader voor u. Reis af naar het Hoge Noorden voor een heerlijke kampeervakantie in Groningen. Of ga heerlijk fietsen en/of wandelen in Drenthe of Overijssel!

Breng voor culinaire hoogstandjes en gastvrijheid een bezoek aan Noord-Brabant of Limburg . En dat alles vanuit uw eigen Lodgetent of Safaritent!

De Grand Lodgetent van Rent-a-Tent

Wilt u op en top Glamping dan bevelen wij u de Grand Lodgetent II van harte aan. Een superdeluxe lodgetent met eigen sanitair. Deze door Rent-a-Tent ontwikkelde tent vindt u in Overijssel op campings Landgoed de Kattenbergse Hoeve en de Mölnhöfte.

Ook voor een Lodgetent in Nederland moet u bij Rent-a-Tent zijn!