Safaritent huren in Nederland

Wilt u dichtbij huis op vakantie? Vier vakantie in eigen land, waar van alles te zien en te beleven is! Onze safaritenten staan op diverse locaties in Nederland: van Limburg tot Drenthe en van Zeeland tot Groningen. Voor u selecteerde Rent-a-Tent de mooiste Nederlandse campings, waar u geheel in stijl kampeert en alle faciliteiten binnen handbereik heeft. Reserveer een vakantie op een camping in Nederland en verblijf in een comfortabele safaritent voor een heerlijke kampeervakantie en unieke beleving.

Safaritent Taupe camping Gulperberg
Safaritent Taupe interieur
Giethoorn Nederland
Bekijk alle fotos (4 )

Veelzijdig vakantieland

In Nederland kunt u echt alle richtingen op. Reis af naar het Hoge Noorden voor een heerlijke kampeervakantie in Groningen of Drenthe of ontdek de kusten van Zuid-Holland. Of ga heerlijk fietsen of wandelen in Drenthe of Overijssel!

Voor culinaire hoogstandjes en gastvrijheid kan een bezoek aan Noord-Brabant of Limburg natuurlijk niet ontbreken. En dat alles vanuit uw eigen Lodgetent of Safaritent!

De Safaritenten van Rent-a-Tent

Rent-a-Tent biedt op diverse campings in Nederland safaritenten aan. De Safaritent Caramel heeft o.a. een luifel met verhard terras en een loungeset. U vindt deze safaritent op de camping Meerwijck in het prachtige Groningen.

Ook voor een Safaritent in Nederland moet u bij Rent-a-Tent zijn!